Tips voor IT-coördinatoren en directie

Als IT-coördinator en directielid merk je uiteraard dat het onderwijs meer en meer nood heeft aan een digitale evolutie. Klaslokalen worden hertekend en anders ingericht met bijpassende tools & technologieën. Daarnaast heeft iedereen bijvoorbeeld nood aan een persoonlijk toestel. HP geeft je graag enkele tips om de IT-omgeving van de heruitgevonden onderwijsinstelling veilig en makkelijk beheersbaar te maken.

Er bestaat immens veel hardware. Hoe weet je dan welk toestel het beste bij iemand past? Speciaal voor jou maakten we een selectie van enkele toestellen die voor het onderwijs gemaakt werden. Zo ben je er zeker van dat er op een veilige manier lesgegeven en geleerd kan worden op duurzame toestellen die bovendien de productiviteit verhogen. Een convertible notebook of liever een desktopcomputer? Ontdek hier meer over de toestellen voor het onderwijs.

HP ontwikkelde speciaal voor leerkrachten en directieleden HP School Pack. Dit pakket bevat onderwijssoftware en systeemtools die innovatief, samenwerkend en boeiend leren ondersteunen en dat met een minimale kost. Dit pakket wordt voorgeïnstalleerd op Windows 10 Education Edition-devices en kan apart aangekocht worden voor andere toestellen. Wat dit pakket onder andere omvat?

  • HP Classroom Manager 4.0 student edition
    Met deze software kunnen leerkrachten de voortgang van hun leerlingen bekijken, afleiding vermijden en lessen aantrekkelijker maken door gezamenlijke discussies en het delen van documenten.
  • HP Prime Graphing Calculator Pro
    HP Prime Pro is een geïntegreerde grafische rekenmachine app. Ideaal voor gebruik in moderne klaslokalen.