Wie is ESI?

ESI is een multidisciplinair IT-ontwikkelingsbedrijf dat zich sinds de oprichting in 1987 op de Waalse markt richt en bestaat uit 60 werknemers. Die werken nauw samen en geven zowel advies als consultancy op het vlak van computerapparatuur. Daarnaast zorgt ESI ook voor het onderhoud van computerparken, wordt er hardware verkocht voor het onderwijs en het bedrijfsleven, worden websites gemaakt en nog zo veel meer. Wat ESI typeert? ESI biedt een gepersonaliseerde en kwalitatieve service want ESI streeft er voortdurend naar om de eigen kennis verder te ontwikkelen. Zo denkt ESI de klant nog beter te kunnen begeleiden.

ESI en het onderwijs

ESI specialiseerde zich een tiental jaar geleden in audiovisueel educatief materiaal. De ESI-teams zorgen onder andere voor de installatie van projectoren, interactieve whiteboards, touchscreens en ook videoconferentie-apparatuur. Daarnaast biedt ESI opleidingen aan eindgebruikers aan en ondersteunen ESI-experten schooldirecteuren bij de keuzes die digitaal onderwijs hen oplegt.

ESI in het Institut Technique et Commercial de Boussu

ESI werkte maar al te graag mee aan de vernieuwing van de ‘Classe Ateliers(s)’ in het Institut Technique et Commercial de Boussu. Zo nam dit bedrijf de installatie en het servicen van de touchscreens, HP notebooks, een HP all-in-one-pc en accessoires graag voor haar rekening.

ESI in het Institut de la Providence in Champion

ESI werkte maar al te graag mee aan de vernieuwing van de klas in het Institut de la Providence in Champion. Zo nam dit bedrijf de installatie en het servicen van de twee Clevertouch touchscreens voor haar rekening.

Meer weten over ESI?