Wie is Crestron

Crestron is wereldleider op het gebied van audiovisuele- en werkplektechnologieën, engineering en transformatie van bedrijfsautomatisering alsook van oplossingen voor virtuele vergaderingen of lessen voor bedrijven, scholen, hotels … Al bijna 50 jaar ontwerpt Crestron software en hardware; onder andere voor de overheid. Crestron brengt de toekomst van digitale transformatie voor commerciële en residentiële toepassingen in kaart om zo het leven van eindgebruikers gemakkelijker te maken; en dat overal en altijd.

Crestron en het onderwijs

Crestron biedt de onderwijssector veilige en betrouwbare oplossingen aan die mee evolueren met de noden van de school. Deze oplossingen ondersteunen zowel fysiek als afstandsonderwijs. Denk maar aan hybride of gemengde leerapparatuur, contactloze klaslokalen, mobiele videoconferentiesystemen en geavanceerde ruimtereservatie. Op die manier kunnen onderwijsmedewerkers naadloos samenwerken en kan iedere gebruiker genieten van een consistente ervaring.

Crestron in het Institut Technique et Commercial de Boussu

Crestron zorgde in het Institut Technique et Commercial de Boussu voor de levering en installatie van een aantal onmisbare zaken zoals een Airmedia-toestel (een draadloos presentatieapparaat), een controller (een besturingssysteem en bedieningspaneel in één) en een cloudbeheerplatform (om apparaten op afstand te kunnen installeren, controleren én beheren).

Meer weten over Crestron?