Wie is BURO light

BURO light legt zich al meer dan 20 jaar toe op het adviseren over en inrichten van kantoren. Het team van binnenhuisarchitecten luistert naar de individuele vragen en wensen en vertaalt dat in een plan om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Zo begrijpt BURO light dat kantoren vandaag moeten voldoen aan de verwachtingen en behoeftes van verschillende generaties werknemers die er met elkaar samenwerken én dat ergonomie en vrijheid centraal staan.

BURO light en het onderwijs

BURO light specialiseert zich al jarenlang in schoolprojecten. Deze organisatie voorziet je van professioneel advies en verzorgt de inrichting van je school. Jouw ideeën en behoeftes in combinatie met de ervaring van BURO light zorgen voor aangename en moderne leerruimtes. BURO light ziet het als een uitdaging om samen met jou je school en je klassen opnieuw in te richten zodat je leerlingen er op een actieve manier kunnen leren, samenwerken én ontspannen.

BURO light in het Institut Technique et Commercial de Boussu

BURO light zorgde in deze school voor de inrichting van de verschillende leerzones en besteedde extra aandacht aan het ergonomische aspect. Zo voorzag deze organisatie mobiele stoelen met en zonder schrijftablet, krukjes, een inklapbare tafel met wielen, een hoge tafel met voetsteun en een moderne fauteuil.

BURO light in het Institut de la Providence in Champion

BURO light zorgde in deze school voor de inrichting van de verschillende leerzones en besteedde extra aandacht aan het ergonomische aspect. Zo voorzag deze organisatie mobiele tafels waarmee de opstelling gemakkelijk aangepast kan worden, stoelen die in de hoogte verstelbaar zijn, maar ook hoge tafels met hoge stoelen zodat leerlingen vlot kunnen switchen tussen een zittende en staande leermodus. Op de comfortabele poefen en in de moderne fauteuils kunnen ze dan weer in alle rust theorie doornemen.

Meer weten over BURO light?